Om Caroline

Redan som liten skrev jag berättelser och drömde om att bli för­fattare och den drömmen finns fort­farande kvar. Intresset för skrivande gjorde att jag under hösten 2008 började blogga – något som gett mig kunskap om hur man skriver kvalitativt målgrupps­anpassat innehåll och via detta kan synas bättre på webben.

Bloggare med utbildning inom kommunikation

Sedan januari 2013 driver jag bloggen Caroline WM som handlar om entre­prenörskap, psykologi och hälsa. Mål­­gruppen är entre­prenörer och bloggare, främst kvinnor, som vill lära sig mer om personlig ut­veckling, sociala medier och inre hälsa.

I mitt bagage finns en ut­bildning inom kommunikation, språk och humaniora vilket resulterat i en filosofie kandidat­­examen i svenska. Efter min examen har jag arbetat som informatör och administratör inom offentliga sektorn och på stora organisationer.

Frilansare med bas i Mälardalen

Min bas är i Västerås, ca en timme från Stockholm. I och med att jag arbetar på frilans­basis kan jag jobba med kunder inom hela landet. Jag riktar mig främst till företag men även till privat­personer som är i behov av text­produktion av olika slag. Hösten 2016 startade jag igång min verksamhet.

Detta visste du inte om mig

Övrig kuriosa om mig är att jag älskar min kalender och att göra-­lista och jag kan vifta på öronen. Jag vill krama alla katter jag ser, jag älskar choklad och lasagne samt tycker att våren är den perfekta årstiden.