Tjänster

Behöver du bra inne­håll till din hem­sida, webbbutik, blogg eller tidning? Vill du samarbeta med en bloggare för att nå din mål­grupp bättre? Är du intresserad av texter inom entre­prenörskap, sociala medier, personlig utveckling eller hälsa?

Anlita då mig!

Detta är nämligen mina special­områden. Genom att erbjuda allt ifrån webb­texter och blogg­inlägg till artiklar och reportage kan jag hjälpa dig att nå fram till dina mål­grupp på bästa sätt.

Allt för att du istället ska kunna fokusera mer på det du är bäst på.

Jag är utbildad inom digital marknads­föring via Digital­akademin och medlem i ­organisationen Influencers of Sweden.

Vad behöver du hjälp med?

– Innehåll till blogg, hemsida eller webbutik

Vill du dela med dig av din expertis genom blogg­inlägg men kanske inte har tiden att själv skriva dem? Vill du nå ut till fler i din mål­grupp och förvandla hemside­besökarna till kunder? Vill du ha tydliga beskrivningar av dina produkter eller ­tjänster på webbutiken eller hem­sidan? Då behöver du en vass skribent som skriver tydliga och kvalitativa texter.
LÄS MER →.

– Journalistiska texter

Vill du ha artiklar eller reportage till din tidning? Representerar du ett företag eller organisation som vill informera om något i pressen? Är du i behov av krönikor? Då behöver du en skribent som kan producera texter som engagerar och fångar mål­gruppens uppmärksamhet.
LÄS MER →