Innehåll

Vill du dela med dig av din expertis genom blogg­inlägg men kanske inte har tiden att själv skriva dem? Vill du nå ut till fler i din mål­grupp och förvandla hemside­besökarna till kunder? Vill du ha tydliga beskrivningar av dina produkter eller tjänster på webbutiken eller hem­sidan? Då behöver du en vass skribent som skriver tydliga och kvalitativa texter.

Jag kan skriva unika texter för webb och print som passar ditt företag och din mål­grupp. Om du vill kan jag även spök­skriva texter och i vissa fall även leverera bilder.

Priserna nedan är endast exempel. Inför varje projekt gör jag alltid en bedömning och anpassar pris efter din budget.

Blogginlägg

Blogg­inläggen anpassas till ditt företag eller varu­märke och kan publiceras på din platt­form. Jag arbetar även tillsammans med företag för att skapa annonssamarbeten/sponsrade inlägg på min blogg (läs mer HÄR).

Exempel på blogginlägg som publicerats på mina kunders plattformar
Exempel på samarbeten som publicerats på min blogg

Prisexempel
Blogginlägg, ca 500 ord: Från 1 500 kr

Webbtexter

Webbtexter som till exempel beskriver ditt företags verksamhet eller tjänster

Prisexempel
Webbtext, ca 500 ord: Från 850 kr

LÄS MER →.

Produkttexter

Jag kan skriva tydliga, kreativa och säljande beskrivningar av era produkter eller tjänster enligt era rikt­linjer. Texterna anpassas för att era kunder lättare ska fatta beslutet att gå vidare i köp­processen.

Prisexempel
Produkttext, ca 150 ord: Från 350 kr

Vill du veta mer?

Behöver du hjälp med inne­håll till blogg, hemsida eller webbutik? Klicka på knappen och beskriv dina behov så för vi en dialog om hur jag kan hjälpa dig.

Kontakta mig